Om Oss

​AndeanWool AS er et norsk selskap med hovedkontor i Skien, Norge. Hovedaktiviteten vår er å betjene det nordiske markedet med alpakkagarn til strikking og veving. Vi leverer kun 100% rent alpakka garn av høyeste kvalitet, dvs. "baby alpaca" og "superfino", produsert i Andesfjellene i Sør-Amerika.

Vi er et familieeid selskap med mange års bakgrunn fra det Bolivianske ”altiplano”, høyplatået i Andesfjellene, der vi gjennom mange år har etablert solide langsiktige relasjoner med våre forretningspartnere og leverandører for å sikre de beste kvalitetsprodukter, produsert etter rettferdig handel prinsipper.

I tillegg til alpakka kan vi også på bestilling tilby tekstiler og plagg av llama og vicuña. Sistnevnte er det mest luksuriøse og eksklusive naturfiber som finnes på vår planet. 

​Vi er veldig opptatt av bærekraftig utvikling og følger til dels personlig opp alt fra dyrestell på landsbygda i Sør-Amerika til HMS for ansatte på fabrikken og kvalitetssikring av ferdigprodusert garn i laboratorie. På denne måten gjør vi alt vi kan for at våre kunder skal kunne være sikre på å få riktig kvalitet på sitt produkt og der alle ledd i verdikjeden er ivaretatt på best mulig måte.

Det er en prioritert aktivitet for oss å hjelpe vanskeligstilte barn og ungdom i Sør-Amerika med skole og utdannelse. Selskapet har ikke ansatte og all overskudd går direkte uten mellomledd til prosjekter med dette formål.

 

AndeanWool AS kontaktpersoner:

 

                                     

                        Håvard Tørre                                                                            Ingvild Tørre Riis

              Founder/Managing Director                                                              Founder/Sales Director

            Mobile Phone: +47 91 24 90 55                                                    Mobile phone: +47 48 44 76 47

​           e-mail: havardtorre@andeanwool.no                                             e-mail: ingvildtorreriis@andeanwool.no

 

 

 

 

                Har du noen spørsmål? Ring oss gjerne eller send en epost!

          Vi vil gjøre alt vi kan for å hjelpe deg med å velge rett produkt tilpasset dine ønsker og behov!