Om Oss

​AndeanWool AS er et norsk selskap med hovedkontor i Skien, Norge. Hovedaktiviteten vår er å betjene det nordiske markedet med alpakkagarn til strikking og veving. Vi leverer kun garn av høyeste kvalitet, produsert i Andesfjellene i Sør-Amerika.

Vi er et familieeid selskap med røtter fra ”altiplano”, høyplatået i Andesfjellene, der vi gjennom mange år har etablert solide langsiktige relasjoner med våre forretningspartnere og leverandører for å sikre de beste kvalitetsprodukter, produsert etter rettferdig handel prinsipper.

Våre produkter består av rent alpakkagarn av aller høyeste kvalitet, viden kjent for dets enestående og overlegne isolerende egenskaper. I tillegg til alpakka kan vi også på bestilling tilby tekstiler og plagg av llama og vicuña. Sistnevnte er det mest luksuriøse og eksklusive naturfiber som finnes på vår planet. 

AndeanWool AS drives enkelt og effektivt med fokus på alltid å ha kunden i sentrum av vår virksomhet.

​Vi er veldig opptatt av bærekraftig utvikling og følger til dels personlig opp alt fra dyrestell på landsbygda i Sør-Amerika til HMS for ansatte på fabrikken og kvalitetssikring av ferdigprodusert garn i laboratorie. På denne måten gjør vi alt vi kan for at våre kunder skal kunne være sikre på å få riktig kvalitet på sitt produkt og der alle ledd i verdikjeden er ivaretatt på best mulig måte.

Det er en prioritert aktivitet for oss å hjelpe vanskeligstilte barn og ungdom i Sør-Amerika med skole og utdannelse. Selskapet har ikke ansatte og all overskudd går direkte uten mellomledd til prosjekter med dette formål.

 

AndeanWool AS kontaktpersoner:

 

                                     

                        Håvard Tørre                                                                            Ingvild Tørre Riis

              Founder/Managing Director                                                              Founder/Sales Director

            Mobile Phone: +47 91 24 90 55                                                    Mobile phone: +47 48 44 76 47

​           e-mail: havardtorre@andeanwool.no                                             e-mail: ingvildtorreriis@andeanwool.no

 

 

 

 

                Har du noen spørsmål? Ring oss gjerne eller send en epost!

          Vi vil gjøre alt vi kan for å hjelpe deg med å velge rett produkt tilpasset dine ønsker og behov!